gul_rose

Aktiviteter på Heracleum

Kafe HeracleumHeracleum_1

Kafé Heracleum har god mat til rimelige priser. Hver dag serveres deilig middag, og lørdager stort kakebord med hjembakte kaker. Det er også mulig å bestille mat og kaker for å ta med hjem.

kafe Åpningstider
Man - Fre 08:00 - 15:30
Lør og Søn 10:00 - 15:30

Aktivitetsavdelinga har tilbud på diverse hobbyer som snekring, sying, maling, data, osv. I tillegg til klubber som har faste møtedager. Det er dans hver tirsdag fra kl. 11.00-12.00 og fredagsunderholdning kl. 11.45.

Disponible rom

Kommunens pensjonister kan disponere bibliotek, tøyverksted, vevstue, fargeverksted, snekkerverksted, datarom, møterom og pensjonistkontor.

Dagsentertilbud

Dette er et tilbud for de som bor i området sentrum / sørlige delen av Tromsøya, som trenger hjelp for å komme seg ut. Her drives det med handarbeide, avislesing, trim og ikke minst er det et sosialt treffpunkt.

For dette tilbud må det søkes på eget skjema som fås på Servicetorget - Rådhuset. For nærmere informasjon ta kontakt med Birgit Nilsen eller Grethe Solhaug tlf. 776 97710.

Salgsbua

Hjemmeproduserte varer selges i salgsbua. Her kan pensjonister levere inn ting de har produsert, og frivillige medhjelpere står for salget i bua. Den er åpen hver dag mellom kl. 11.00-14.00, ikke lørdager. Alle er velkommen til en hyggelig handel, både unge og gamle.

Porselensmale- og akvarellklubben møtes en gang per uke. Klubben har en fantastisk frivillig Heracleum_1 som er veileder.

Flere vever står til disposisjon for pensjonister i vevstua. Interesserte kan komme innom for å melde seg på. Alle får bruke dem etter tur.

Byens fineste takterrasse?

På sommeren har vi byens fineste takterrasse, synes vi selv da. På gode sommerdager er det mulig å kjøpe kaffe i kafeen og ta med seg opp for å nyte den flotte utsikten. I en konkurranse som Bladet Tromsø hadde om byens fineste terrasse eller hage fikk vi en meget god omtale.

Hvor er vi?

Vestregata 15 Åpningstider

Mandag - fredag kl. 08.00-15.00
Lørdag - søndag kl. 09.30 - 15.30

Klubber

Møtedag

Eldretreff hver tredje onsdag i måneden kl. 11.30
Sangkor torsdag kl. 11.00
Snekkerklubb onsdag hele dagen
Heracleums venner mandag kl. 10.00
Porselensklubben tirsdag, onsdag og torsdag
Polarlysklubb annen hver tirsdag kl. 12.30
Akvarell klubb mandag kl. 09.00
Seniordans torsdag kl. 13.00 og 15.00

Andre tilbud:

 
Dagbrukergruppe mandag - fredag
Underholdning fredag kl. 11.45

Temavirksomhet

Stor møtevirksomhet av lag og foreninger
Hjertelig velkommen til en aktiv og sosial pensjonisttid på Heracleum!

 

Ønsker du å gi dine kommentarer til PFO`s hjemmeside? Møt oss på Facebook
Har du spørsmål angående PFO?  Vennligst ta kontakt på e-mail post@pfot.no